Nog 7 weken

Door: Ellen

Blijf op de hoogte en volg Ellen en Erik

10 Februari 2017 | Nederland, Amsterdam

Om de rest van de wereld een beetje op de hoogte te houden van hetgeen wij de komende maanden mee maken en uitspoken, onze oude weblog daterend uit onze Afrika-periode maar weer nieuw leven in geblazen. Kort gezegd omdat dit wel een makkelijke manier is om een weblog bij te houden en omdat je er na afloop zo'n leuk album van kunt bestellen. Reisverslag, comments en foto's in 1 boekje als naslagwerk voor later in het bejaardenhuis.

Het serieuze aftellen is begonnen. Nog 6 weken voor we vertrekken. De things-to-do list is al behoorlijk geslonken. En sterker nog; ook alle visa zijn op 1 na al in the pocket. De voorbereidingen lopen dan ook voorspoedig en met een gerust hart tellen wij af tot 1 april 2017; de vertrekdatum voor onze overlandtrip over de eeuwenoude Silk Road.

• 10 Februari 2017 - 20:45

Ellen En Erik :

Test 1

• 10 Februari 2017 - 21:20

Mariska:

Hé, wat leuk! Ik ga jullie (weer) volgen :-)

• 10 Februari 2017 - 22:51

Jolanda:

Ik volg jullie weer op de digitale voet

• 14 Februari 2017 - 20:44

Ellen En Erik :

He wat leuk! ik zat nog in de test modus en de eerste reacties komen al binnen. Zal komende weken dat we aftellen elk weekend een update plaatsen. En daarna natuurlijk meer over onze avonturen.

• 14 Februari 2017 - 23:06

Bert En Leny:

We gaan jullie weer volgen hoor. Het aftellen is al begonnen.